Τρίτη 10 Μαρτίου 2009

Golden υποθέσεις - απλά αλλά πολλά και σημαντικά ερωτήματα

Η υπόθεση των golden boys που σχετίζονται με το πρόγραμμα προληπτικής ιατρικής που κατέθεσε ο δήμος Καρδίτσας τάραξε τα νερά της Καρδίτσας και όχι άδικα. Η ιδέα και μόνο ότι κάποιοι στηριζόμενοι στις πλάτες του δήμου προσπαθούν να εξασφαλίσουν μηνιαίους μισθούς 9.300€ και 7.000€, ή προτείνουν προς αγορά 700 laptop αντί του ποσού των 3.800€ όταν οι τιμές στα καταστήματα ξεκινάνε από 500€ είναι πρόσκληση και σκάνδαλο για την φτωχή πλην τίμια Καρδίτσα.

Το ελληνοποιημένο πια από τόση χρήση επίθετο golden δίνει και παίρνει. Golden boys, golden αμοιβές, golden υπερκοστολογήσεις, golden παράκαμψη υπηρεσιών κλπ. Τελικά τι έχουμε μπροστά μας; Ένα golden σκάνδαλο, μια περίπτωση golden πολιτικής αφέλειας ή απλώς μια περίπτωση golden επιχειρησιακού ρεαλισμού;

Κάτι μου λέει ότι το θέμα δεν έχει τελειώσει ακόμα και ότι ξαναρθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο γιατί τα ερωτήματα που προκύπτουν από τις golden αυτές υποθέσεις είναι απλά αλλά πολλά και σημαντικά και οφείλουν να απαντηθούν με ξεκάθαρο και υπεύθυνο τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε μας τα σχόλια σας, χωρίς προσωπικές αναφορές και ύβρεις