Δευτέρα 9 Μαρτίου 2009

Αλλαγή 2ης προβολής για την κιν. λέσχη


Η Κινηματογραφική Λέσχη Καρδίτσας συνεχίζει την Τρίτη 10/03/2009 στις 10:00 μ.μ. τις εβδομαδιαίες προβολές της - σε συνεργασία με την ΔΗ.Κ.Ε.Κ. και το Δήμο Καρδίτσας, στο χώρο του Δημοτικού Κινηματογράφου - με την ταινία "Ένας Ελεύθερος Κόσμος" του Κεν Λόουτς, αντί της ταινίας η Πηγή της ζωής του Αρονόφσκι που είχε προγραμματιστεί εξαιτίας προβλημάτων που προέκυψαν με την προμήθεια της κόπιας. Το εισιτήριο κάθε προβολής για την περίοδο από 03/2009 – 12/2009 είναι για τα μέλη της Λέσχης 5€ ενώ για τα μη μέλη στα 7€. Οι νέες εγγραφές μελών της Λέσχης (ετήσιο κόστος 20€) πραγματοποιείται στο χώρο του Κινηματογράφου από τις 9:30 και κατά την διάρκεια των προβολών.

Περίληψη – Παρουσίαση της ταινίας: IT'S A FREE WORLD του Κεν Λόουτς. Η Άντζι μπορεί να μην έχει ιδιαίτερη σχολική παιδεία, αλλά είναι δυναμική, έξυπνη και φιλόδοξη. Όταν μένει άνεργη για άλλη μια φορά, είναι αποφασισμένη να αποδείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει. Μαζι με τη συγκάτοικό της, τη Ρόουζ, αποφασίζουν να γίνουν τα αφεντικά του εαυτού τους. Στήνουν ένα γραφείο ανεύρεσης εργασίας για μετανάστες εργάτες, το οποίο λειτουργεί σε μια διαφορετική πραγματικότητα με άλλους κανόνες. Εκεί η εργασία είναι φτηνή και οι νόμοι θεσπίζονται για να καταργούνται. Ίσως και να αντιπροσωπεύουν ένα σημείο των καιρών: η ευκαιρία να βγάλεις όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα, ανεξάρτητα από τις συνέπειες, είναι δελεαστική. Αλλά με τι κόστος;

2 σχόλια:

  1. δε σκέφτεστε την πιθανότητα μαθητικού/φοιτητικού εισιτηρίου; μη θεωρείτε δεδομένο ότι τα παιδιά έχουν 20 ευρώ να δώσουν ετήσια συνδρομή!

    [Υ.Γ. Ευχαριστούμε για το link του Μίλτου Μανένα]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η έναρξη της κινηματογραφικής λέσχης στα μέσα του έτους άλλαξε τον αρχικό σχεδιασμό για τα μέλη, ο οποίος προέβλεπε και μαθητικό - φοιτητικό εισιτήριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε μας τα σχόλια σας, χωρίς προσωπικές αναφορές και ύβρεις