Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009

Επιτέλους... Μεσα στο βαθύ λαρύγγι την ερχόμενη Τρίτη από την κιν. λέσχη

Η Κινηματογραφική Λέσχη Καρδίτσας συνεχίζει τις εβδομαδιαίες προβολές της - σε συνεργασία με την ΔΗ.Κ.Ε.Κ. και το Δήμο Καρδίτσας, στο χώρο του Δημοτικού Κινηματογράφου – την Τρίτη 24/11 –στις 10:15 μ.μ. με την προβολή της ταινίας «ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΑΘΥ ΛΑΡΥΓΓΙ» των Ράντι Μπαρμπάτο & Φέντον Μπέϊλι
Παραγωγή: ΑΜΕΡΙΚΗ/2005 Διάρκεια: 90’
Πρωταγωνιστούν: Linda Lovelace, Harry Reems, Dolly Sharp, Bill Harrison, William Love, Carol Connors, Bob Phillips, Ted Street (ντοκιμαντέρ)
Περίληψη – Παρουσίαση της ταινίας:

Το παρασκήνιο της ταινίας "Το Βαθύ Λαρύγγι", ενός πορνογραφικού φιλμ που γυρίστηκε στην Αμερική της σεξουαλικής απελευθέρωσης, με κοστολόγιο 25 χιλιάδες δολάρια και σε έξι μόνο μέρες, είχε πρωτοφανή επιτυχία, με εισπράξεις 600 εκατομμυρίων δολαρίων, παραμένοντας η πιο επικερδής μέχρι σήμερα ταινία (η διανομή της θα περιέλθει στη συνέχεια στα χέρια της μαφίας) και έγινε ένα αξιόλογο κοινωνικοπολιτικό γεγονός.
Το ντοκιμαντέρ αυτό περιέχει σπάνιο αρχειακό υλικό, επίκαιρα της εποχής, παλιές και νέες συνεντεύξεις με πολλά άτομα, τόσο με τους δημιουργούς της ταινίας όσο και με άλλα πρόσωπα (κοινωνιολόγους, σκηνοθέτες, αιθουσάρχες, νομικούς, το FBI κ.ά.).
Οι δύο σκηνοθέτες κατάφεραν να φτιάξουν ένα συναρπαστικό, αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ, ντοκουμέντο πάνω στην ίδια την Αμερική.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ

1/12/2009 10:00 μ.μ Η ΑΚΡΗ Τ’ ΟΥΡΑΝΟΥ (ΦΑΤΙΧ ΑΚΙΜ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε μας τα σχόλια σας, χωρίς προσωπικές αναφορές και ύβρεις