Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

Πότε θα ανοίξει το Παυσίλυπο;

Στο ερώτημα πότε θα ανοίξει το Παυσίλυπο:
1. Αυτό τον Μάη;
2. Τον επόμενο Μάη;
3. Τον κόκκινο Μάη;

Η συντριπτική πλειοψηφία (90%) απάντησε τον κόκκινο το Μάη. Τον επόμενο Μάη μόλις το 7% και βέβαια το Μάη που έφυγε 1%. Αυτό είναι το αποτέλεσμα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας του “Karditsalive”, η οποία σημειωτέον ήθελε να καταδείξει την άποψη των δημοτών για ένα τέτοιο θέμα έναντι της δημοτικής αρχής και το αν και κατά πόσο την εμπιστεύεται (και με την απαραίτητη δόση πλάκας βεβαίως βεβαίως...). Τα συμπεράσματα δικά σας.!!!, αλλά και δικά μας.
Οπότε...

Καταλαβαίνει κανείς λοιπόν, ότι οι δημότες έχουν χάσει την αξιοπιστία τους απέναντι στη Δημοτική Αρχή, η οποία παρά το γεγονός ότι δεσμεύτηκε ότι θα επαναλειτουργήσει το Παυσίλυπο πριν το Πάσχα, έχει περάσει ο Μάιος και φως στον ορίζοντα δεν υπάρχει.
Μάθαμε ότι πριν από 10μέρες περίπου έγινε μια συνεδρίαση για τη συγκρότηση σε σώμα της νέας διοίκησης της δημοτικής επιχείρησης, στην οποία αναδείχθηκε πρόεδρος, ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΚ και ότι μετά τη λήξη της συνεδρίασης παραιτήθηκε η πρώην αντιδήμαρχος μηχανικός Ελένη Ζησοπούλου- Κατσαούνη, αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να μάθουμε τους λόγους παραίτησής της. Και λέμε δυστυχώς γιατί μάθαμε τα κουτσομπολιά(διαφωνίες αρχής με τον πρόεδρο…) αλλά όχι την επίσημη θέση της παραιτηθείσας.
Ωστόσο μικρή σημασία έχουν οι όποιες διαφωνίες τους, αφού το αποτέλεσμα δεν αλλάζει.
Το Παυσίλυπο είναι κλειστό και απ΄ ότι φαίνεται θα παραμείνει κλειστό για αρκετό ακόμα διάστημα.
Τι λέτε πάμε να το «απαλλοτριώσουμε»;

2 σχόλια:

  1. μάθαμε ότι ο Προεδρος της ΔΗΚΕΚ εξήλθε του Δημοτικού Μεγάρου την Παρασκευή φωνάζοντας "ανίκανοι, δεν μπορείται να κάνεται την δουλειά σας".
    Ώστε δεν τα κάνει όλα μόνος του ο θαυματουργός?
    Τι μου λες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα έχει με το Βερίλλη που τον άδειασε σε ότι αφορά το χρόνο που πρόκειται να ανοίξει το Παυσίλυπο.
    Ο ίδιος προφανώς εκτιμά ότι μπορεί να τα κάνει όλα μόνος του, αλλά άγνωστες οι βολές ...Βερίλλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε μας τα σχόλια σας, χωρίς προσωπικές αναφορές και ύβρεις