Τετάρτη 22 Απριλίου 2009

Απάτες αλα καρτ στην Καρδίτσα

Ανησυχία προκαλούν σε όλους μας δημοσιεύσεις του τοπικού και όχι μόνο τύπου για παγίδευση ΑΤΜ τράπεζας στην πόλη μας. Η σύγχυση επιτείνεται, καθώς δεν έχει ανακοινωθεί το συγκεκριμένο υποκατάστημα. Δεδομένων των συνθηκών θα πρέπει να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από την τράπεζα για το τι ακριβώς έγινε και τους κινδύνους που εγκυμονούν για τους χρήστες, γιατί έχει ξεκινήσει ένα τεράστιο κουτσομπολιό και ένα αλαλούμ σε τοπικό επίπεδο ενώ η τράπεζα προσπαθεί να διαφυλάξει την εικόνα της, υποβιβάζοντας το θέμα. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.
Για μια ακόμη φορά λοιπόν ο καταναλωτής απροστάτευτος θα πρέπει να τα δέχεται όλα στην καμπούρα του και να ψάχνει τι είναι το skimming και οι κάρτες κλώνοι.


5 σχόλια:

  1. Οι πολίτες της Καρδίτσας,δεν πρέπει να γνωρίζουν σε ποιά τράπεζα έγινε αυτό;Οι τοπικές εφημερίδες δεν έπρεπε να πουν το όνομα της τράπεζας;ΕΘΝΙΚΑΡΑΑΑΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. o VERILLHS FTAIEI, JEXASATE NA TO PEITE!
    ETSI DEN EINAI?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φοβούνται μην σπάσουν τ αυγά, γι αυτό δεν λένε τίποτε, όπως κάνουν και με τόσα άλλα. νομίζω οι περισσότερες εφημερίδες της περιοχής υπάρχουν για καθαρά διαδικαστικούς λόγους (money talks) ενώ οι δημοσιογράφοι μόνο για να κάνουν μπούγιο. Αλλά δεν φταίνε μόνο αυτοί, αλλά κ η αστυνομία που έκανε τον αλέκο και κυριότερα η τράπεζα, έλεος με την υποκρισία ρε παιδιά. Αν κάτσω να σκεφτώ ζητήματα που αφορούν την περιοχή και οι εφημερίδες απλά τα προσπερνάνε σφυρίζοντας αδιάφορα.... απλά απογοητεύομαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η τράπεζα δεν είναι η εθνική. Ενδιαφέροντα τα σχόλια περί τοπικής δημοσιογραφίας. Τα blogs αντεπιτίθενται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι τράπεζες με κρατικά συμφέροντα είναι πλέον μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού. Η Εθνική δεν είναι. Η Εμπορική δεν είναι. Οπότε ποια είναι;
    Ελάτε βρε παιδιά αν την ίδια ερώτηση την έκανα στον Αγροτικό πληθυσμό θα είχε απαντήσει ήδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε μας τα σχόλια σας, χωρίς προσωπικές αναφορές και ύβρεις