Σάββατο 11 Απριλίου 2009

Οι αδελφοί Κοέν την ερχόμενη Τρίτη 14/4 στην Κιν. λέσχη

Η Κινηματογραφική Λέσχη Καρδίτσας συνεχίζει τις εβδομαδιαίες προβολές της - σε συνεργασία με την ΔΗ.Κ.Ε.Κ. και το Δήμο Καρδίτσας, στο χώρο του Δημοτικού Κινηματογράφου – την Τρίτη 14/4 στις 22:00 με την προβολή της ταινίας «ΚΑΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΥΣ - NO COUNTRY FOR OLD MEN» των Ίθαν και Τζόελ Κοέν. Η ταινία των αδελφών Κοέν εκτός από τα τέσσερα Όσκαρ (Καλύτερης ταινίας, διασκευασμένου σεναρίου, σκηνοθεσίας για τους Κοέν και β' ανδρικής ερμηνείας για τον Μπαρντέμ) μόλις την προηγούμενη εβδομάδα ψηφίστηκε ως η σημαντικότερη της προηγούμενης χρονιάς από την Πανελλήνια Ένωση Κριτικών Κινηματογράφου Ελλάδας.
Περίληψη – Παρουσίαση της ταινίας:...

Ηθοποιοί: ΤΟΜΙ ΛΙ ΤΖΟΟΥΝΣ, ΧΑΒΙΕ ΜΠΑΡΔΕΜ, ΤΖΟΣ ΜΠΡΟΛΙΝ, ΚΕΛΙ ΜΑΚΝΤΟΝΑΛΝΤ, ΓΟΥΝΤΙ ΧΑΡΕΛΣΟΝ
Ένας Τεξανός εργάτης βρίσκεται στο λάθος μέρος, τη λάθος στιγμή… Μπροστά σε πτώματα, ναρκωτικά και πολλά λεφτά, έπειτα από μια αποτυχημένη συναλλαγή μεταξύ εμπόρων ναρκωτικών… Όταν μάλιστα αποφασίζει να κρατήσει τη βαλίτσα με τα λεφτά, η δική του ζωή και της γυναίκας του διατρέχουν μεγάλο κίνδυνο, καθώς μπαίνουν στο στόχαστρο ενός αδίστακτου δολοφόνου και ο τοπικός Σερίφης αναλαμβάνει να τους προστατεύσει.

ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ:

1. ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΛΗ ΡΩΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ "ΤΟ ΚΥΜΑ" ΕΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΒΑΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΡΟΒΑΛΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΔΗΚΕΚ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΕΓΙΝΕ ΛΑΘΟΣ ΣΤΙς ΕΦΗΜΕΡΙΔΕς ΤΗς ΠΕΜΠΤΗΣ ΠΟΥ ΕΚ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΝΕΙ Η ΛΕΣΧΗ.

2. Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΕ ΔΙΟΤΙ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ Π.Ε.Κ.Κ. (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΡΙΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΚΑΡ ΠΟΥ ΠΗΡΕ, ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΓΩ ΕΟΡΤΩΝ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΙΧΘΕΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΕΥΡΕΙΑΣ ΘΕΑΣΗΣ ΤΑΙΝΙΑ.

3. ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ Η ΤΑΙΝΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙς ΤΑΙΝΕς ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΩΝ

3. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΘΑ ΙΣΧΥΣΟΥΝ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕς ΣΥΛΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ E- MAIL ΕΙΤΕ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗς ΠΡΟΒΟΛΗΣ.

4. ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕς ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗς ΘΕΡΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚΤΩ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΕΝΑ ΑΦΙΕΡΩΝΑ ΣΤΙς 9/ ΜΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ- ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ (ΡΩΣΙΑ- ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ - ΣΕΡΒΙΑ - ΑΛΒΑΝΙΑ)

5. ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙς 15 ΙΟΥΝΙΟΥ

6. ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΓΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΗΨΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΩΝ ΕΝΤΟς ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ (ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 9 Μ.Μ.)

1 σχόλιο:

  1. ΞΕΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΤΡΙΜΜΕΝΑ ( ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ (!), ΨΥΧΟΠΛΑΚΩΤΙΚΑ ΚΛΠ )
    ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ DARIO ARGENTO ΤΩΡΑ !!!

    Ο ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε μας τα σχόλια σας, χωρίς προσωπικές αναφορές και ύβρεις