Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009

Ουδείς αναμάρτητος?

Κάτι τέτοιο φέρεται πάντως πως δήλωσε ο συντοπίτης βουλευτής του ΠαΣοΚ κ Ρόβλιας για τη γνωστή καταγγελία των ρουσφετιών. Την ώρα που ανακοινώνονται τα κυβερνητικά σχέδια για τη διαφάνεια και τις διαρθωτικές αλλαγές στη οικονομία στοιχεία περί διαφθοράς έρχονται ξανά στην επιφάνεια. Ζούμε σε μια χώρα η οποία έχει χάσει κάθε ίχνος αξιοπιστίας και έχει απωλεσει οριστικά την οποιαδήποτε εκτίμηση όχι μόνο από τους ξένους αλλά και από τους ίδιους της τους πολίτες. Μα τι πρέπει επιτέλους να γίνει για να μπουν κάποια πράγματα σε μια σειρά σ αυτή τη χώρα?

Να πω επίσης πως θεωρώ εξαιρετικά ανησυχητικό το γεγονός των ήπιων και με "κατανόηση" αντιδράσεων για το συγκεκριμένο θέμα από την τοπική κοινωνία.
Για την ιστορία μπορείτε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες εδώ
ΥΓ. Επαναφέρω το εύστοχο σχόλιο αναγνώστη στη συγκεκριμένη ανάρτηση.

19 σχόλια:

  1. Μωραίνει Κύριος ... είπε...

    Πως το έπαθε αυτό ο κ. Ρόβλιας μας? Ο ΤΟΣΟ θεσμικός, ο ΤΟΣΟ Προεδρικός? Ποιος τον έφαγε και γιατί? Ο Υπουργός Εσωτερικών? Ο Υπουργός Άμυνας? Η αλαζονεία της εξουσίας? Η αλαζονεία του φρέσκου χρήματος? Οι κολλητοί από την Πάρο? Η ΕΥΠ - Που πας ρε καραμήτρο? Ή μήπως απλά ήρθε η ώρα να φανεί το πόσο «ξένο σώμα» ήταν πάντα στο ΠΑΣΟΚ.
    Όσο για το μπλόγκο, περί άλλα τυρβάζει σήμερα που η Καρδίτσα είναι στην πανελλήνια καυτή πολιτική επικαιρότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χθες αμάρτησε για τους ψηφοφόρους του
    Για τα παιδιά του μάλλον αμάρτησε νωρίτερα....

    Έπραξε ως γνήσιος Μασόκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στη Νομαρχία Καρδίτσας
    έστησαν γλέντι
    μόλις έγινε αποδεκτή η παραίτηση του Ρόβλια!
    Γιατί άραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
    ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΑΛΑΓΙΑΝΝΗ,
    ΜΕ ΟΛΙΓΗ ΘΕΟΧΑΡΗ!
    ΑΛΛΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ "GOLDEN BOY"
    ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ,
    ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΘΕΣΙΘΗΡΑ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ
    (αυτόν με τα τσίπ'ρα),
    γιατί δεν λέτε τίποτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ, ΩΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΓΚΡΕΜΙΖΟΝΤΑΙ:
    ΠΡΩΤΑ Ο ΣΙΟΥΦΑΣ (τοιχογραφίες...)
    ΤΩΡΑ ΡΟΒΛΙΑΣ (ρουσφέτια...)
    ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΟ ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΧΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΝΤΙΝΟ,STOP.17 Δεκεμβρίου 2009 στις 1:23 μ.μ.

    Αν όντως πανηγυρίζουν στη Νομαρχία αυτό αποδεικνύει ότι είναι έξυπνοι άνθρωποι, και όχι ότι είναι με τον Σαλλαγιάννη. Σε κανένα μας δε συμφέρει να υπάρχουν ισχυρά κέντρα εξουσίας (π.χ. Σιούφας & Ρόβλιας). Η Καρδίτσα δεν ωφελείται τίποτα. Απλώς μετατρέπεται σε προτεκτοράτο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕ ΠΟΛΛΟΥΣ17 Δεκεμβρίου 2009 στις 1:35 μ.μ.

    Γιατί απορείτε για τον Λιακόπουλο? Ως γνωστόν οι φελλοί επιπλέουν!
    Για να είσαι όμως golden doy δεν μπορεί να μυρίζεις τυρί και τσίπρο. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει πανυγηρικά και με το σπαθί του μόνο ο Ρόβλιας, με Βαρβάκεια και Παρίσια και εξοχικά στην Πάρο καιπανάκριβα κρασιά και παρέες με τον θ.Λάλλα, κλπ,κλπ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μια και η κουβέντα περί ρουσφετιών... να θυμήσω πως σε μια τελευταία αντίστοιχη ιστορία με την πρόσληψη στην Αγρογή 270 ατόμων προεκλογικά με τελείως αδιαφανείς διαδικασίες... και οι οποίοι φαίνονται πλέον ακλόνητοι στις θέσεις τους, παρά την αρχική αντίδραση και δήλωση της κ. Μπατζελή πως οι συγκεκριμένες προσλήψεις θα θεωρηθούν ως μη γεννόμενες ... Το μέλλον έδειξε ακριβώς το αντίθετο, με την Υπουργό να τηρεί πλέον σιγή ιχθύος για το ζήτημα... Περίεργο δεν είναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Υπαλληλος Αγρογης Αε

    Περιεργο μου φαινεται που καποιοι διορισμενοι με ΑΣΕΠ γεωπονοι διαφορων υπηρεσιων του ΥΠΑΑΤ οταν τους ζητηθηκε απο το υπουργειο να συνδραμουν στο να γινουν οι επιτοπιοι ελεγχοι και η ψηφιοποιηση ωστε να πληρωθουν οι αγροτες τις επιδοτησεις τους και να μην τιμωρηθει η χωρα με βαρυ προστιμο..... τοτε αυτοι επελεξαν να κανουν ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ που τους μισθοδοτει γραφοντας ετσι στα παλια τους τα παπουτσια τον αγροτικο κοσμο.
    Για αυτον τον λογο εγιναν οι προσληψεισ στην αγρογη. για να βοηθησει ωστε να γινει εγκαιρα η ψηφιοποιηση,οι επιτοπιοι ελεγχοι και στην συνεχεια το αγροτικο κτηματολογιο.Αυτον τον καιρο ολοι οι εργαζομενοι της Αγρογης (και εγω μαζι)ειναι σε ολες τις περιοχες της χωρας που υπαρχουν κατεπειγουσες αναγκες και δουλευουν σκληρα και κατω απο αντιξοες πολλες φορες συνθηκες! ενω αλλοι καθονται και απολαμβανουν τα ασφαλιστικα μετρα που κατεθεσαν "ενω εξω ειναι η γη παρατημενη...." οπως αρεσκονται να γραφουν κουλτουριαρικα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. wannabe υπάλληλος της αγρογή18 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:47 π.μ.

    To γεγονός της αναγκαιότητας έργου που πρέπει να γίνει στον τομέα του αγροτικού κτηματολογίου δεν αναιρεί τον απαράδεκτο και αδιαφανή τρόπο της επιλογής αυτών που θα κάνουν αυτή τη δουλειά. Εκεί είναι το θέμα υπάλληλε (αυτό το τελευταίο μην το αναφέρεις στο βιογραφικό σου καλύτερα...).... όσο για τα ασφαλιστικά μέτρα των υπηρεσιών του υπατ μπορεί να έχεις δίκιο... αλλά από την άλλη κάθε υπηρεσία έχει ένα συγκεκριμένο θεσμικό ρόλο και έργο και πολλές φορές δεν είναι νόμιμο και δεν καλύπτονται νομικά υπάλληλοι να κάνουν άλλο έργο... Αλλά να μην ξεφεύγουμε απο το θέμα μας... το ρουσφέτι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΓΡΟΓΗ ΑΕ

    ΕΝΤΑΞΕΙ wannabe ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ . ΙΣΩΣ ΣΕ ΖΟΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΘΕΤΕΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟΣ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΤΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΘΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΘΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΤΗς ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ.
    ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΗ ΕΓΝΟΙΑ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ . ΔΙΚΑΙΩς ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ "ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΚΕΛΙΑ " ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΑΠΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΙΣΙΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΘΕΣΜΙΚΟ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ.

    ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ WANNABE ΜΑΛΛΟΝ Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΒΛΙΑ ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΑΓΩΝΑ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΥΦΥΠΥΡΓΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΗς ΜΑΡΙΑΣ ΔΑΜΑΝΑΚΗ.ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ.ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΠΩς ΟΛΗ Η ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Συγχαρητήρα Υπάλληλε της Αγρογή. Μονιμοποίησες μέσα σου το ρουσφέτι. Ζεις με τη βεβαιώτητα και έχεις πιστεί για αυτό, ότι έγινε κάτι σωστό και δίκαιο καθώς και ότι σου όφειλαν το διορισμό. Φαντάζομαι ότι είσαι και περήφανος για αυτό ενώ υπάρχουν άλλοι συνάδελφοι που πιθανώς να δικαιούταν την πρόσληψη αλλά ούτε καταγοταν από τα Τρίκαλα, ούτε έχουν πολιτικές σχέσεις (δηλ δεν είναι ημερογλύφτες γυμνοσάλιαγκες) όπως εσύ και οι όμιοί σου.
    Για αυτό πάμε κατα διαόλου γιατί έχουμε συναδέλφους σαν εσένα. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι κάτσεις στη γωνιά σου και να το βουλώσεις, ξέρεις εσύ,έτσι κάνουν σε όλο το κόσμο τα λαμόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ok guys ας μη γίνει προσωπικό το θέμα (κ οι χαρακτηρισμοί δεν βοηθούν...), το οποίο δεν είναι αλλωστε και το θέμα της ανάρτησης. Αφού το θέμα αγρογή φαίνεται να αφορά πάντως ας κάνουμε απο βδομάδα ένα κείμενο βάσης και ας δούμε μετά τις διαστάσεις του. Αν θέλει κάποιος να παρει την πρωτοβουλία ας ετοιμάσει ένα κείμενο κ ας το στείλει στο email tou blog

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτή είναι η δύσμοιρη Ελλαδίτσα μας! Όσοι μπαίνουν νύχτα με συμβάσεις στο Δημόσιο κατηγορούν τα κορόιδα που πέρασαν με ΑΣΕΠ και στηρίζουν υφυπουργούς ρουσφετιών με master στην αναξιοκρατία. Οι υπέρμαχοι του ρουσφετιού, όντας ανίκανοι να καταλάβουν μια θέση της προκοπής με το σπαθί τους, εφόσον δεν έχουν ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝ στη ζωή τους, ας συνεχίζουν να στηρίζουν Σιούφηδες και Ρόβληδες μέχρι να βολέψουν και τα τρισέγγονα τους με ΡΟΥΣΦΕΤΙ στο Δημόσιο. Ελλαδίτσα του Σιούφα και του Ρόβλια, έχεις αυτούς που σου αξίζουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΓΡΟ(ΣΙ)ΓΗΣ ΑΕ.....

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΝΩΝΥΜΕ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟ ΤΕΚΝΟ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΜΑΥΡΟΚΟΥΚΟΥΛΩΝ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΩΝ!!!ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΣ ΔΥΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΤΙ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΓΗ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ .
    ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ Ο ΔΙΚΑΙΟΣ…..ADMIN !! ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ!!

    WANNABE AYTO TO ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΕ ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΝΑ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ , ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΟΤΑΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑΝΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΥΤΑ!!!!

    ΣΑΣ ΚΑΜΑΡΩΝΩ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΑΤΩΝΕΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΛΑΠΤΟΠ! ΑΛΛΟΣΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑ!!!!

    ΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΤΗΣ ΑΓΡΟΓΗΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΟΝΕΙΡΟΦΑΝΤΑΣΙΕΣ ΣΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. KATO TA XERIA AP' TIN AGROGI!!!

    RESPECT στον αγροϋπάλληλο. Είναι θεός. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αρχικά να ξαναπώ πως το θέμα του post είναι άλλο... Υπάρχει μια νέα ανάρτηση για την Αγρογή και μπορεί να γίνει εκεί ο διάλογος. Καλύτερα κιόλας για να αποφευγθεί και η χωρίς λόγο ένταση που έχει δημιουργηθεί στα σχόλιά σας. Από το blog έχει γίνει κ στο παρελθόν αρκετές φορές σύσταση για τις προσωπικές αναφορές. Να μην τα ξαναλέμε λοιπόν. Παρόλα αυτά δεν νομίζω πως τίθεται θέμα "αποδείξεων" γιατί φαντάζομαι προσπαθώντας να ερμηνεύσω το σχόλιο στο οποίο αναφέρονται ονόματα πως κυρίως έχουν συμβολικό χαρακτήρα και αναφέρονται στο ρουσφέτι σαν συνήθη πρακτική της πολιτικής μας ζωής αλλά και των κοινωνικών μας ηθών. Αυτά και να επαναλάβω επίσης πως οι χαρακτηρισμοί το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να αποπροσανατολίσουν τη συζήτηση και να οδηγήσουν σε στενές ερμηνείες που έχουν ως αφετηρία προσωπικές οπτικές και συμφέροντα...ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. οι 270 που μπηκαν στην αγρογη ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ, διοτι ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ. Υπαρχουν και οι μεταθεσεις. Να δουμε ποσο θα αντεξετε. ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩς ΕΧΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ... ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΓΚΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΤΕ.. ΗΔΗ ΠΟΛΛΟΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙς. ΚΑΘΙΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΡΕΛΛΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ...ΧΕΧΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε μας τα σχόλια σας, χωρίς προσωπικές αναφορές και ύβρεις