Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

ΚΥΡΙΑΚΗ 20/12 ΣΤΙΣ 12 ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

Ρίξτε μια ματιά στο κείμενο που μας στάθληκε και αφορά σε κινητοποιήσεις που οργανώνονται σε σταθμούς διοδίων όλης της χώρας: Με απόφαση του Πανελλαδικού Συντονιστικού Κατά των Διοδίων (ακολουθεί το σχετικό ψήφισμα) που συναντήθηκε στο Βόλο (συμμετείχαν επιτροπές από την Πάτρα, τη Β. Αττική, τη Θεσσαλονίκη, την Τραγάνα, τη Πιερία, το Βόλο, το Αγρίνιο, την Άρτα καθώς και ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ " ΑΚΡΙΒΕΙΑ STOP" ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και μέλος από την Πανθεσσαλική συντονιστική STAGE) στις 12/12, την Κυριακή 20/12 στις 12 το μεσημέρι θα γίνει κινητοποίηση σε ΟΛΟΥΣ τους σταθμούς διοδίων του εθνικού οδικού δικτύου.

ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ γιατί οι κάτοικοι και οι εργαζόμενοι της χώρας μας, που έχουμε χρυσοπληρώσει την Εθνική Οδό, από τη φορολογία και από τα πανάκριβα διόδια που τόσα χρόνια πληρώνουμε, καλούμαστε να πληρώσουμε για έργα που το κράτος είχε και έχει υποχρέωση να κατασκευάσει και να παρέχει δωρεάν στους πολίτες.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ το απαράδεκτο και προκλητικό ξεπούλημα των εθνικών μας δρόμων στα μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα.
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ έντονα, γιατί αυτό επιβαρύνει περισσότερο το εισόδημα των κατοίκων και εργαζομένων ΣΕ ΚΑΘΕ περιοχή ,που χρησιμοποιούν την Ε.Ο πηγαίνοντας στα σπίτια και τις εργασίες τους καθώς δεν υπάρχουν παράδρομοι, ούτε αστική συγκοινωνία και κατάλληλο οδικό δίκτυο.
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΙΟΔΙΑ και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να καταργηθούν οι αποικιακού τύπου συμβάσεις παραχώρησης των εθνικών μας δρόμων. Συμβάσεις που επιτρέπουν στην «παραχωρησιούχο» εταιρεία να τοποθετεί διόδια μετωπικά και πλευρικά όπου και όσα θέλει, αδιαφορώντας για τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις και τα συγκοινωνιακά προβλήματα που δημιουργούνται ,καθώς και να αυξάνει κάθε χρόνο τις τιμές των διοδίων. ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΥΜΕ τον αγώνα μας για ελεύθερους δρόμους χωρίς διόδια.
ΚΑΛΟΥΜΕ τους κατοίκους και τους εργαζόμενους της Χώρας όπως δώσουν δυναμικά το παρών τους στις συγκεντρώσεις
ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ την Κυριακή 20/12 και ώρα 12 το μεσημέρι ΟΛΟΥΣ τους σταθμούς Διοδίων της Χώρας
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να ΕΝΩΣΟΥΜΕ τη ΦΩΝΗ ΜΑΣ και να ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ.

2 σχόλια:

  1. φανταζομαι τι θα ειχε κανει ο σουφλιας αν ητανε πρωθυπουργος.Θα πληρωναμε για να κυκλοφορούμε στο πεζοδρόμιο.μπρρρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ18 Δεκεμβρίου 2009 στις 9:48 π.μ.

    ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ (ΣΟΥΦΛΙΑΣ)
    ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΤΗ ΧΑΡΗ
    (ΕΤΟΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ... ΣΟΥΦΛΙΣΟΥΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΚΑ!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε μας τα σχόλια σας, χωρίς προσωπικές αναφορές και ύβρεις