Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2009

Σμοκοβο - Εθισμοί....

Επιτέλους μια επένδυση στην περιοχή μας που δείχνει το δρόμο στο μέλλον. Βέβαια είμαστε ακόμη στην αρχή... Πάντως η αλλαγή είναι σίγουρα εντυπωσιακή. Από τα κουρασμένα κτίρια και την παρακμιακή ατμόσφαιρα της παλιάς λουτρόπολης στη λαμπρότητα της απίστευτης κλειστής πισίνας του χαμάμ και της σάουνα . Τα λουτρά Σμοκόβου με το νέο τους πρόσωπο ετοιμάζονται να υποδεχτούν το μέλλον και όλα φαντάζουν ευοίωνα.

Μια Κυριακάτικη επίσκεψη στην περιοχή και ένα χαλαρωτικό μπανάκι στα ιαματικά νερά της κλειστής πισίνας ήταν το καλύτερο αντίδοτο στην κρύα τεμπέλικη μέρα. Bonus για τον επισκέπτη το χαμάμ, η ξηρή σάουνα, το μασάζ, και το γυμναστήριο τα οποία δίνουν τη δυνατότητα για μια ξεχωριστή απόδραση μέσα στο Σαββατοκύριακο και μάλιστα δίπλα από την πόρτα μας.
Αντίστοιχη έργα πρέπει να γίνουν και προς άλλες κατευθύνσεις ενισχύοντας το σύγχρονο πρόσωπο του Νομού μας. Βέβαια θα πρέπει να τονίσουμε πως τίποτε σ’ αυτή τη διαδικασία της αλλαγής δεν ήταν εύκολο. Και μιλάω για το πλήθος αμφιβολιών και ενστάσεων από την πλευρά των κατοίκων της περιοχής σχετικά με την αλλαγή. Ο φόβος του καινούργιου ήταν και εδώ ένα εμπόδιο που χρειάστηκε λίγα χρόνια και πολλές «κουβέντες» για να ξεπεραστεί. Νομίζω πως έγινε το σωστό. Η ιστορία θα δείξει τα υπόλοιπα…
Μπράβο λοιπόν σε όσους το πίστεψαν και το προσπάθησαν και καλή επιτυχία στους κατοίκους της Λουτροπηγής οι οποίοι έχουν ένα παραπάνω λόγο να είναι περήφανοι για τον τόπο τους αλλά και μια μεγαλύτερη ευθύνη για το μέλλον της νέας λουτρόπολης.
Επισκεφτείτε το και θα το βάλετε στο πρόγραμμά σας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε μας τα σχόλια σας, χωρίς προσωπικές αναφορές και ύβρεις