Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΡΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΗΣΥΧΑ ΝΕΡΑ

Ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω κείμενο διαμαρτυρίας που αφορά στην κατάσταση που επικρατεί στο Δημ. κολυμβητήριο
Η ουσιαστική χρήση της δημόσιας περιουσίας από όλους τους πολίτες της πόλης αυτής είναι υποχρέωση του φορέα λειτουργίας της και δικαίωμα των πολιτών. Δημόσια περιουσία είναι και το δημοτικό κολυμβητήριο Καρδίτσας. Η κατάσταση η οποία επικρατεί στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Καρδίτσας, χαρακτηρίζεται από την αδιαφορία του Δήμου απέναντι στους εργαζόμενους πολίτες της Καρδίτσας και όχι μόνο. Μία λειτουργία η οποία δεν παίρνει σαν γνώμονα τις ανάγκες των εργαζομένων, αλλά οδηγεί όλους όσους θέλουν να χρησιμοποιήσουν τον συγκεκριμένο χώρο σε ατομικές λύσεις ή μη λύσεις.

Με το συγκεκριμένο κείμενο, συλλογικά, διατυπώνουμε τις διαφωνίες μας για την κατάσταση η οποία επικρατεί στο κολυμβητήριο και απαιτούμε από την διοίκηση του Δήμου και του Κολυμβητηρίου :
1.Την άμεση λειτουργία, των ωρών του κοινού, με γνώμονα τις πραγματικές ανάγκες ενός σύγχρονου εργαζόμενου κατοίκου αυτής της πόλης . Οι ώρες κοινού να είναι πραγματικές ώρες κοινού και να μην είναι ώρες γαλήνης και μπουνάτσας στα νερά του κολυμβητηρίου.
2. Την άμεση έναρξη του «Προγράμματος Μαζικού Αθλητισμού» στις βραδινές ώρες (π.χ.: 20:00-21:00), με χρήση ολόκληρης της πισίνας από τους συμμετέχοντες και την διατήρηση του προγράμματος κατά την διάρκεια ολόκληρου του χρόνου λειτουργίας του κολυμβητηρίου.
Καρδίτσα 26/10/2009

Ακολουθούν υπογραφές :

όσοι συμφωνούν να στηρίξουν με την υπογραφή τους το συγκεκριμένο αίτημα ας στείλουν ένα mail με το όνομά τους δηλώνοντας έτσι την πρόθεσή τους στο karditsalive@gmail.com και θα το προωθήσουμε. Εναλλακτικά υπάρχει η δυνατότητα υπογραφής μέσω του facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε μας τα σχόλια σας, χωρίς προσωπικές αναφορές και ύβρεις