Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

Η πόλη της Καρδίτσας γιορτάζει τη Μουσική, θα την ακούσεις!

Αυτή τη χρονιά γιορτάζουμε και στην πόλη της Καρδίτσας την ημέρα της Μουσικής με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ σε τρία σημεία της πόλης, στο Πάρκο Παυσιλύπου, στην πλατεία Δ. Γιολδάση και στην πλατεία Στρατολογίας το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Ιουνίου με συμμετοχές καλλιτεχνών, πολλές μουσικές, εκθέσεις, εργαστήρια.

Το ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΟ ΩΔΕΙΟ της πόλης μας συμμετέχει παρουσιάζοντας ελληνικό έντεχνο & ροκ τραγούδι με την παιδική Χορωδία, με ορχήστρα από καθηγητές του Ωδείου & Rock συγκρότημα από σπουδαστές της Σχολής Σύγχρονης Μουσικής του Ωδείου, ενώ ο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ «Ο ΑΡΙΩΝ» θα δώσει τον παλμό της γιορτής με μικτή χορωδία και ρεπερτόριο ελληνικών τραγουδιών. Θα έχουμε την ευκαιρία επίσης να απολαύσουμε τη συναυλία του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ με σύμπραξη των χορωδιών και της ορχήστρας του Δ.Ω.Κ. σε μουσική Μίκη Θεοδωράκη.

Το Piano Bar “ΠΟΥΘΕΝΑ” συμμετέχει στην γιορτή με προσκεκλημένο τον Απόστολο Μόσιο, ο οποίος θα παρουσιάσει την πρώτη του δισκογραφική δουλειά «Μία Αρχή» σε μια μουσική παράσταση εμπλουτισμένη με διασκευές από το χώρο της ξένης rock, punk rock και blues rock σκηνής, καθώς και Ελληνικό ροκ, έντεχνο, πάντα με κέντρο τον ηλεκτρικό και ηλεκτρονικό ήχο, σε ένα ρυθμικό πρόγραμμα με ευχάριστες εναλλαγές.

Η ομάδα HAPPENINGSCENE θα παρουσιάσει καλλιτέχνες από την εναλλακτική πλευρά της μουσικής. Οι T.E.N.S., ένα συγκρότημα με επιρροές από την εξέλιξη της underground rock σκηνής στο χρόνο, οι The Red Tape Band, με την πειραματική τους διάθεση να τοποθετούν τους όρους surf, funk και swing σε μία κινηματογραφική διάσταση και οι Side Effect, με εμφανή τα συμπτώματα της χρόνιας εξάρτησης στο δυνατό ηλεκτρικό ήχο, θα εμφανιστούν στη σκηνή που θα φιλοξενήσει επίσης τον Selektah Riddim Surfer με τη συλλογή βινυλίων από τη χώρα - μητέρα της reggae, τον dj Vasily-S σε μελωδίες trip hop και nu-funk, τον Niko Nikolaidis να αναζητά τη χορευτική διάθεση γεμίζοντας το πάρκο ηλεκτρονικά beats και τον Palo, τον καλό κηπουρό που θα ποτίσει την ατμόσφαιρα με μυστηριώδους προέλευσης ηχητικό υλικό. Τη σκηνή θα πλαισιώνουν η παρουσία της Λ.Ε.Φ.Κ.Κ. με έκθεση των μελών της με θέμα τη μουσική, η Μαγδαληνή Πατρίκη με εκθεσιακές, αλλά και εργαστηριακές προθέσεις στο χειροποίητο κόσμημα και ο Γρηγόρης Κασιούρας που θα εισάγει στα σκίτσα του μουσικές προεκτάσεις.

Η πόλη της Καρδίτσας γιορτάζει τη Μουσική, θα την ακούσεις!




ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ

ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ



ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Μ.Ε.Σ.Ο.

ΔΗ.Κ.Ε.Κ.

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

HAPPENINGSCENE



ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΑΛΗΘΕΙΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΝΕΟΙ ΚΑΙΡΟΙ

ΠΡΩΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ

THESSALIKI PRESS

ΕΡΑ ΔΙΚΤΥΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Ρ.Σ.ΒΟΛΟΥ – ΕΡΤ

ΡΑΔΙΟ ΠΑΛΜΟΣ

ΟΞΥΓΟΝΟ 106.6 FM

4 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ...
    ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΡΙΘΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ... "ΧΟΡΗΓΟΥΣ";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. sorry... ήταν στο κείμενο που μας στάλθηκε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. απαντηση στον ΔΙΑΠΟΡΩΝ:

    πρώτον ειναι χορηγοι επικοινωνίας
    και δεύτερον είναι άνθρωποι που μας βοήθησαν
    όταν άλλοι αδιαφόρησαν ή αρνήθηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φυσικα, ευχαριστούμε και το karditsalive.blogspot
    με το οποίο γνωριστήκαμε στην πορεία :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε μας τα σχόλια σας, χωρίς προσωπικές αναφορές και ύβρεις