Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

Γι α το φέρετρο...

Καλά μεγάλη επιτυχία αυτό το τουριστικό περίπτερο της ΔΗΚΕΚ…. Το φέρετρο, όπως είναι το παρατσούκλι του… Τι στο καλό κάνει τώρα εκεί που είναι στημένο και γιατί χρειάζονται δύο βάρδιες καθημερινά για τη λειτουργία του είναι άλλο ένα ανεξήγητο φαινόμενο (περιμένουν να δέσει το καράβι και να βγουν οι στρατιές των τουριστών για να εξυπηρετηθούν?).

Είχαμε εκφράσει πριν λίγο καιρό τις ενστάσεις μας για την χωροθέτησή του, τελικά όμως το μεγάλο ανέκδοτο είναι η χρήση και η λειτουργία του. Οι «περιπτεράδες» βαράνε τις μύγες που επισκέπτονται την περιοχή καθισμένοι νωχελικά στο απέναντι καφέ (γιατί που να κάτσουν δηλαδή μέσα στο φέρετρο που όταν επικρατεί ηλιοφάνεια μετατρέπεται σε σάουνα?) Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως φαίνεται να το παίρνουν χαμπάρι πως το αρχικό σχέδιο δεν φαίνεται να τραβάει και άρχισαν ήδη να ψάχνουν από τη ΔΗΚΕΚ για άλλη χρήση του περιπτέρου… μήπως να τους δώσουμε καμιά ιδέα?

7 σχόλια:

  1. Χαρά στην υπομονή μας να ασχολούμαστε με μια δημοτική αρχή - φέρετρο... Επιτέλους έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση του χρόνου ενταφιασμού της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά όλα αυτά αλλά έχω αρχίσει να ανυπομονώ. Το πράγμα είναι ακόμη τελείως άδηλο. Κανένας δεν λέει "εδώ είμαι θα κατέβω εγώ" . Δεν θα αντέξω άλλη μια μονομαχία στο ΕΛ ΠΑΣΟ ανάμεσα σε δυό ανθρώπους που η παρουσία τους ντροπίαζει την πόλη. Τι κάνεται λοιπόν? προχωρήστε εσείς μια ομάδα νέα παιδιά χωρίς κομματικές εξαρτήσεις.Ή θα σκίσετε ή στην χειρότερη περίπτωση θα γράψετε κάτι για το μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε.Τ. ο εξβγήινος22 Μαΐου 2009 στις 7:54 μ.μ.

    super το άρθρο. Δείχνει τον μπαρόκ σουρεαλιστικό μεγαλοιδεατισμό της Δημοτικής Αρχής. Εκτός τόπου και χρόνου. Η επιτομή του βλαχοσχεδιασμού;
    Φέρετρο + δύο τσοπαναρέοι = τουριστικοί ανάπτυξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. α ρε δαίμονα, "τουριστική" λέμε, γραψε και κάτι σωστά εξωήινε γαμώτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ε.Τ. ο εξωγήινος22 Μαΐου 2009 στις 8:02 μ.μ.

    το σωστόν, σωστόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για να διατηρήσουν μια στοιχειώδη αξιοπρέπεια, έφτασαν στο σημείο να έχουν έναν Ξυδιά να "λύνει και να δένει"... Κατάντια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι σχέση έχει ο Ξυδιάς με τη "στοιχεώδη αξιοπρέπεια";

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε μας τα σχόλια σας, χωρίς προσωπικές αναφορές και ύβρεις