Κυριακή 5 Απριλίου 2009

Dark Horse την Τρίτη 7/4/2009 απο την κιν. λέσχη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Η Κινηματογραφική Λέσχη Καρδίτσας συνεχίζει τις εβδομαδιαίες προβολές της - σε συνεργασία με την ΔΗ.Κ.Ε.Κ. και το Δήμο Καρδίτσας, στο χώρο του Δημοτικού Κινηματογράφου – την Τρίτη 7/4 με την προβολή της ταινίας «DARK HORSE» του ΝΤΑΓΚΟΥΡ ΚΑΡΙ

Περίληψη – Παρουσίαση της ταινίας:

Ο Ντάνιελ είναι ένας αναξιόπιστος αλλά γοητευτικός νεαρός, που ασχολείται με την τέχνη του graffiti και όλη μέρα περιφέρεται, με ένα παλιό Fiat, γράφοντας στους τοίχους γυναικεία ονόματα. Παρκαδόροι, ιδιοκτήτες σπιτιών, αφισοκολλητές και αστυνομικοί προσπαθούν να του κάνουν τη ζωή δύσκολη αλλά αυτός δεν δίνει δεκάρα για κανένα. Μια μέρα θα γνωρίσει και θα ερωτευτεί την Φρανκ, ένα κορίτσι ασταθές και γοητευτικό σαν αυτό. Αιφνιδιαστικά η ζωή του θα αλλάξει ριζικά, και οι μέρες της ξεγνοιασιάς θα περάσουν στο παρελθόν. Εκκεντρικοί χαρακτήρες, χιούμορ, ειρωνεία, πίκρα από τον Ισλανδό σκηνοθέτη Νταγκούρ Καρί, που καταξιώθηκε στη συνείδηση κοινού και κριτικών, μόλις με δύο ταινίες στο ενεργητικό του.
Πρωταγωνιστούν: Νίκολας Νπρο, Τίλι Σκοτ Πεντερσεν
Αντισυμβατική κωμωδία από το δημιουργό του «Noi Albinoi», που επιστρέφει με το ιδιαίτερο χιούμορ του και τους καυστικούς διάλογους, δείχνοντας πως ξέρει όσο λίγοι την ανθρώπινη φύση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε μας τα σχόλια σας, χωρίς προσωπικές αναφορές και ύβρεις