Δευτέρα 6 Απριλίου 2009

Πιάσαμε πάτο?

Θα σας μεταφέρω κάποια στιγμιότυπα (όπως τα θυμάμαι, θα σας τα μεταφέρω ακριβώς όταν βγουν τα απομαγνητοφωνημένα πρακτικά) από το επεισοδιακό ΔΣ του Σαββάτου 4/4/2009 για το θέμα της προληπτικής ιατρικής όπου ακυρώθηκαν τελικά ομόφωνα (!!) οι προηγούμενες αποφάσεις.

· Οι προηγούμενες αποφάσεις (της προληπτικής ιατρικής) δεν είναι ούτε νόμιμες ούτε ηθικές γιʼ αυτό και τις παίρνετε πίσω.

· Έγινε ο δήμος πεδίο ιδιωτικών εταιρειών. Ελεγχόμενη στάθμευση, φωτοβολταϊκά, προληπτική ιατρική.

· Το πράγμα (της προληπτικής ιατρικής) στήθηκε γιατί παρακάμφθηκε και ο τότε αρμόδιος αντιδήμαρχος και η υπηρεσία.

· Ο δήμαρχος ή δεν κατάλαβε τι έγινε με τις μελέτες (της προληπτικής ιατρικής) οπότε είναι αφελής και άρα επικίνδυνος, ή κατάλαβε οπότε συμμετείχε στην ιστορία.

· (Προς τον δήμαρχο, μετά από μία έκφρασή του σχετικά με το ότι αυτός δεν έχει παιδιά στο Πολυτεχνείο να κάνει παιχνίδι, χωρίς να πει ποιόν εννοούσε) Είσαι παλιάνθρωπος (πεντάκις).

Αυτά & άλλα πολλά ακούστηκαν στο προχθεσινό Δημ. Συμβούλιο...

Πιάσαμε πάτο; Αν όχι θα περιμένουμε;. Αν ναι θα αντιδράσουμε;

Η τελική απάντηση είναι δική μας.


11 σχόλια:

  1. ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟΝ κ.ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΥΝΑΨΕΙ ΣΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ "ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "ΒΑΡΑΤΕ" ΤΟΝ ΑΣΧΕΤΟ ΒΕΡΙΛΛΗ, ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ!
    ΟΜΩΣ ΤΟ "ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ" ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ 500ρια ΜΕΤΡΑ ΠΙΟ ΠΕΡΑ (ΝΟΤΙΟΤΕΡΑ!). ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟ!

    ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τη μεγαλύτερη καταστροφή στη πόλη μετά τον Τέγο την έχει φέρει ο γιος του Τέγου που τύχαινε να είναι φοιτήτης του Πολυτεχνείου και οργάνωνε παιχνίδια με το πατέρα του. Επίτελους ο Βερίλλης αποκάλυψε τη μεγάλη απάτη...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλε τι παιχνιδια?με γκόμενες?για πες, για πες,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τώρα που το λες πάντως, μιά φίλη πήγε την δεύτερη Κυριακή των εκλογών για να ψηφίσει Τέγο. Έξω απ το εκλογικό κέντρο ήταν ο γιός του Τέγου. Μπήκε και ψήφισε Βερίλλη. Ακόμα δεν έχει συνέλθει από το επισόδειο. Φοβάται λέει τις εκλογές. Είναι να μην φοβάται? Μπρός βαθύ και πίσω ρέμα, αδέρφια. Και λιγα λέω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ (ΠΕΡΙ ΓΙΟΥ ΤΕΓΟΥ κ.λ.π.) ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΠΙΑΣΑΜΕ ΠΆΤΟ. ΜΌΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ BLOG ΣΑΣ! ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΤΕ. ΔΕΝ ΘΑ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΚΡΙΤΙΚΗ ΝΑΙ. ΚΑΤΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΓΙΑΤΙ; ΚΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΕΡΓΡΑΦΑ ΑΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΒΕΡΙΛΛΗ ΚΙ ΟΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ. ΝΤΡΟΠΗ. ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΌΤΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΒΛΑΚΩΝ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΕΡΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το βασικό ερώτημα και ζήτημα Ανώνυμε 6 είναι πως ανεχόμαστε η συζήτηση διοφόρων σοβαρών ή λιγότερων σοβαρών θεμάτων στο ΔΣ να επικεντρώνεται σε τέτοιες γελοιότητες. Δεν χρειάζεται να βρίζεις τους συγγραφείς των σχολίων σε αυτή εδώ τη γωνιά. Το καλύτερο που 'εχεις να κάνεις είναι να βρίζεις το Βερίλλη που μας επιβάλλει να ασχολούμαστε με τέτοιες κατινιές. Εγώ να ξέρεις το βλέπω και λίγο διασκεδαστικά το όλο θέμα κάνοντας λίγο υπομονή μέχρι να εκδράμει οριστικά αυτή η πλέμπα από τη Καρδίτσα.

    Ανώνυμος 3 ή Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΤΕΓΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το γεγονός ότι ο/οι υπεύθυνος/οι του blog επιτρέπουν την ανάρτηση όλων των σχολίων χωρίς λογοκρισία δεν σημαίνει ότι γράφουμε όποια μαλακία μας έρχεται, ειδικά όταν αναφέρουμε ονόματα και μάλιστα όχι πολιτικά πρόσωπα. Με τον τρόπο αυτό τελικά θα χτυπήσουμε την ελευθερία που επιτρέπει το blog. Εκτός αν είναι αυτό που κατά βάση θέλουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. πατο ρε παιδιά είχαμε πιάσει εδώ και 3-4 χρόνια επί τέγου.Τώρα απλώς παραμένουμε εκεί.Αν και νομιζω οτι ειναι λιγο καλυτερα(υποκειμενικο ισως...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χιούμορ, κανείς? Το χιούμορ είναι ένδειξη υψηλής νοημοσύνης.Από τον Αριστοφάνη μέχρι σήμερα είναι ιερό καθήκον η σάτυρα των πολιτικών ηθών και επαναστατική πράξη απένατι στην κάθε εξουσία.Βέβαια δεν είναι για οπαδούς, αλλά γι'αυτούς που συλλογούναι ελέυθερα. Το μπλόγκο έχει χιούμορ και συλλογιέται ελέυθερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΦΙΛΕ ΜΟΥ "ΕΤ ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ" ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΙΟΥΜΟΡ! ΟΥΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΟΥΤΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΥΨΗΛΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΗ ΚΑΤΙΝΙΑ! ΠΕΡΑ ΑΠ'ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΗΞΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ...Ε!ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. ΚΑΤΑΝΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΟ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ "ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΥΠΝΟΙ ΚΑΙ...ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ" ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΠΑΔΟΙ Ή ΟΤΙ ΑΛΛΟ. ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΛΙΓΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΑΔΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΣΚΕΤΗ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ Α;ΛΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε μας τα σχόλια σας, χωρίς προσωπικές αναφορές και ύβρεις