Πέμπτη 19 Μαρτίου 2009

ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ versus ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Ερώτηση: Σε τι ξεχωρίζουν οι σοβαρές πόλεις και οι σοβαροί πολιτικοί από την Καρδίτσα;

Απάντηση: Οι σοβαρές πόλεις και οι σοβαροί πολιτικοί βρίσκονται σε οργασμό ετοιμασίας μελετών για έργα που θα ενταχθούν στο 4ο ΚΠΣ (ΕΣΠΑ). Εμείς ξοδεύουμε όλο τον πολύτιμο χρόνο μας να πάρουμε πίσω τις ενέργειες που απερίσκεπτα, επιπόλαια και απρογραμμάτιστα προχωρήσαμε.

Σταχυολογούμε μερικές:

· Ενέργεια: Φωτοβολταϊκά στις στέγες των σχολείων – Αποτέλεσμα: Φωτιές στο τοπικό ΠΑΣΟΚ, στους δασκάλους και στους καθηγητές.

· Ενέργεια: Προληπτική ιατρική – Αποτέλεσμα: Φωτιές στον Ιατρικό σύλλογο και στη μισή δημοτική ομάδα που μαζεύει υπογραφές να επανεξεταστεί το θέμα.

· Ενέργεια: Πολιτιστικές εκδηλώσεις με τους ουκρανούς καλλιτέχνες – Αποτέλεσμα: Θα χρειαστεί ΕΔΕ να βρεθεί η αλήθεια για τον κρυφό ατζέντη και τα πειραγμένα τιμολόγια, χώρια τα 35.000€ που δώσαμε για 2 εκδηλώσεις που έκοψαν 280 εισιτήρια και οι δύο μαζί!!

· Ενέργεια: Αυξήσεις στα τιμολόγια του νερού – Αποτέλεσμα: Πάνε και έρχονται οι αποφάσεις μεταξύ ΔΕΥΑΚ και Δήμο Καρδίτσας.



Με τόσα πράγματα που πρέπει να συμμαζέψει η διοίκηση του δήμου που να βρεθεί χρόνος για την προετοιμασία της Καρδίτσας για το ΕΣΠΑ. Η τελευταία ελπίδα μας ο δήμαρχος Τρικάλων. Αυτός θα ετοιμάσει σίγουρα κάποιες μελέτες και μπορεί να μας βάλει και εμάς σε κάποιο από τα δίκτυα χρηματοδοτήσεων που θα δημιουργήσει ώστε να γλείψουμε και εμείς κάποιο κόκαλο.

12 σχόλια:

  1. Δεν πάτε να γίνετε δημότες Τρικάλων;
    ΕΝΑΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΒΕΡΙΛΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βερίλλη Θεέ πάρε την ΠΑΕ
    ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΒΕΡΙΛΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ταμήλος λέγετε το παλληκάρι.Μην τα βάζετε με τους θεσμούς. Θα κατέβει δήμαρχος και στην Καρδίτσα, παρ'όλο που η Καρδίτσα δεν υπάρχει.Είναι καραγκουνόβλαχος με τ΄όνομα. Ξέρει και τσάμηκο ή μήπως τσάμικο.Δεν ξέρω τσάμικο. Γι'αυτό δεν κάνω καριέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μην μπερδεύεστε ο Τέγος φταίει για όλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ πάντως δεν έχω σχέση με αυτές τις ενέργειες που περιγράφετε...
    Δεν είμαι και δήμαρχος (ακόμα...)
    κι αν δεν με πιστεύετε να ορκιστώ στα παντελόνια μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι λέτε πάμε να πατήσουμε το ύψωμα 731; Μήπως μας πρόλαβε ο Δήμαρχος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ακου φίλε ανώνυμε-2,
    ΕΓΩ είμαι Ο ΟΠΑΔΟΣ του βερίλλη!
    Δεν ξεγελάς κανένα!
    ΑΝΩΝΥΜΟΣ-1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κίτα να δις ουπαδέ ντ Βιρίλ΄: Ιέχουμι να συζητίσουμι διο πουλί σιμαντικά θιέματα: Ου Βιρίλς ξιέρου ότι διεν γλίφ κόκαλα, είνι ντόμπρους κι ότ' εχ' να πει του λιέι όξου απ' τα δόντια. Συνιπώς, για του θέμα τ' ΧΥΤΑ διεν φταίει αφτός. Φτέι ου Τιέγους. Όπους κι για τα φουτουβουλταϊκά, για τσ' Ουκρανοί, για του νιρό, Δεν φτάιει Βιρίλτσ' Φταίν άλλοι... Διεύτιρουν: Άμα πας να σταθμεφς ζντγκαρδίτσα θα τα βρις ούλα ιλιέφθριρα τώρα που ιφαρμόσκι ι ιλινχομινι στάθμιφσ'. Τι γίνουνταν πριν; Χάους. Ινό τόρα ούλα ίνι τακτουποιημένα.
    Αφτά ίχα να σι που αγαπιτε ουπαδε ντ Βιρίλ' Σι αφίνου τώρα γιατί σναμιρικι εχ χριματιστιριου κι παου να δου τουν νταου τζόουνς. Γειά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μεγάλε την δουλεύεις εξαιρετικά την "Βεριλλική" διάλεκτο, τόσο σε μορφή όσο και σε περιεχόμενο. Η ταυτότητά σου ξυπνάει μέσα μου τον ντετέκτιβ αλλά και τον ψυχίατρο. Ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. φιλε "ΕΝΑΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΒΕΡΙΛΛΗ" καταλαβαίνω πόσο σπάνιο είδος αισθάνεσαι. Καταλαβαίνω ότι έχεις συνηθίσει να αισθάνεσαι μ-ο-ν-α-δ-ι-κ-ο-ς. Δεν είσαι όμως. Πρέπει να αποδεχθείς την αλήθεια και να προχωρήσεις την ζωή σου αλλά χωρίς σεξ. Υπάρχει κίνδυνος αναπαραγωγής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. είδα 10 σχόλια, λέω επιτέλους η καρδίτσα ξύπνησε! ετοιμαζόμουν να διαβάσω σκέψεις και επιχειρήματα. δεν περίμενα να συμφωνούν όλες με τις απόψεις του άρθρου αλλα σκέφτηκα οτι τουλάχιστον θα υπάρχει διάλογος. ΕΛΕΟΣ! το πλήθος των σχολίων είναι εκτός θέματος. πόσο χρονών είστε? 5?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Υπάρχουν και χειρότερα...δήμος Ιτάμου...Γίνεται μόνο οτι είναι απο πέτρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε μας τα σχόλια σας, χωρίς προσωπικές αναφορές και ύβρεις