Παρασκευή 20 Μαρτίου 2009

Ράβε - ξήλωνε...

Ποιος είπε ότι δεν γίνονται έργα σ΄αυτή την πόλη να του βάλουμε πιπέρι στη γλώσσα, διότι όχι μόνο γίνονται αλλά ξηλώνονται και πρόσφατα κατασκευασμένα πεζοδρόμια για να ξαναγίνουν από την αρχή.
Πρόσφατο παράδειγμα η οδός Ιεζεκιήλ μεταξύ Σταμούλη και Αζά, όπου τα πεζοδρόμια μαζί με το φωτισμό είχαν κατασκευαστεί από την προηγούμενη δημοτική αρχή, εκεί κοντά στο 2005. Και ενώ δεν είχαν καμιά φθορά, κανένα πρόβλημα προς μεγάλη έκπληξη και των καταστηματαρχών ξεκίνησαν εργασίες ανακατασκευής του πεζοδρομίου.

Οπότε ευλόγως ρωτάνε οι άνθρωποι: στο μάτι μας έβαλαν και είπαν πώς θα μας εξοντώσουν;
Μα καλά η δημοτική αρχή αποφάσισε να ράψει και να ξηλώσει τα καινούργια πεζοδρόμια, η προηγούμενη διοίκηση που βρίσκεται στο ρόλο της μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου δεν είπε μια κουβέντα(; )
Υπάρχουν δρόμοι αυτής της πόλης που- ούτε με την παρούσα, ούτε με την χθεσινή, ούτε με την προχθεσινή δημοτική αρχή- δεν είδαν ούτε καλαθάκι απορριμμάτων όχι κατασκευή και ανακατασκευή σε διάστημα μικρότερο των τεσσάρων ετών.
Ακούσατε !!!

1 σχόλιο:

  1. Μα ότι και να κάνουν οι άνθρωποι τους κρίνετε αρνητικά. Είπαν και αυτοί να κάνουν ένα έργο να το δουν οι δημότες και σεις τους μαλώνετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε μας τα σχόλια σας, χωρίς προσωπικές αναφορές και ύβρεις