Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009

Που είναι τα λεφτά βρε παιδιά;

Μετά την κατάρρευση της παντοκρατορίας της «Κουκουενεοδούλας» στα δημοτικά πράγματα της πόλης μας, ανέτειλε ο ήλιος με Δήμαρχο «πασοκονεοδούλα», ο οποίος μας υποσχέθηκε ότι θα βάλει τάξη, θα πιάσει τους κλέφτες, τους κακοδιαχειριστές της δημοτικής περιουσίας, θα στείλει στο σπίτι τους καιροσκόπους και στον εισαγγελέα τους λωποδύτες.

Ατρόμητος και ρωμαλέος πρόταξε τα στήθη του και είπε: εγώ δεν φοβάμαι κανέναν και στην αρχή το έκανε. Βγήκε και έκανε λόγο για έλλειμμα στο ταμείο του δήμου Καρδίτσας. Για χρήματα που έλειπαν από το ταμείο. Για παραστατικά που δεν υπήρχαν και άλλα ωραία.
Και εμείς ως δημότες ρωτάμε. Τι έγινε βρε παιδιά(;) βρέθηκαν τα λεφτά και δεν το πήραμε χαμπάρι ή μήπως μπήκε κανείς στη φυλακή για υπεξαίρεση και δεν το ξέρουμε.
Εμείς οι δημότες θέλουμε να ξέρουμε τι έγινε.
Κι αν κάποιοι έκαναν λάθος και όλα ήταν μια πλάνη, πρέπει να ειπωθεί και να ζητηθεί συγνώμη για τις υπολείψεις που σπιλώθηκαν.
Αν πάλι είναι αλήθεια και τα χρήματα λείπουν από το ταμείο του Δήμου, οφείλεται δικαιοσύνη και τιμωρία στους λωποδύτες.
Τέλος αν το θέμα ήταν «πολιτικό» και λύθηκε …πολιτικά, δεν νομίζετε ότι πρέπει να το γνωρίζουν οι δημότες, οι οποίοι πληρώνουν ακριβά αυτές τις πολιτικές …επιλογές

5 σχόλια:

  1. υπολείψεις ? νομίζεται ?

    ΥΠΟΛΕΙΠΕΣΤΕ ΣΕ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΑΣ! (που πραγματικά έχετε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι γνωστές μούφες του Βερίλλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΤΩ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟ-ΓΡΑΦΙΑΣ! ΓΡΑΨΤΕ ΑΝ-ΟΡΘΟ-ΓΡΑΦΑ, ΑΛΛΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ! (ο μπόστ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ου δήμαρχους είνι κυρίους ΛΑΟΣ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚΟΥΣ, αλλά θα τουν υπουστηρίξ'κι του ΚΟΥΚΟΥΙΕ γιατί ιέκανι γαργάρα τα χαμένα λιφτά. Κατάλαβες πουλί μο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάποιοι είναι χωμένοι στην αντικουουεδίλα! έλεος εκσυχρονιστές, ανανεωτές, κι όλα τα ...ες. μουχλιάσατε ή δεν το πήρατε χαμπάρι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε μας τα σχόλια σας, χωρίς προσωπικές αναφορές και ύβρεις